2019. november 26., kedd

Erős Hétkezdés...

Sziasztok!

Mostanában ki-kimaradoztak a bejegyzések tulajdonképpen azért mert annyira húzós napjaim voltak, hogy már nem lehetett ép ésszel bírni. Nem is érzem magam annyira jól... Kicsit a hasam megint...
Eszméletlen micsoda stressz vesz körül, hosszú távon ez nem lesz túl jó. Nem nagyon kapok pozitív visszajelzéseket az élettől mostanában és ez eléggé megnehezíti a dolgaim.
Vasárnap hazafele menet úgy gondoltam beugrok egy kis nutellás tortáért a Sugar kézműves cukrászdába. Isteni a nutellás brownijuk. Mondjuk nem az olcsó kategóriákba tartozik, de minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Na most ahogy beléptem a hűtőpultban mindjárt ilyen cuki cica torták fogadtak. Jaaj nagyon cukik voltak. Aludtak és 3féle színben voltak... Hát nem lenne szívem nekem sem megenni őket. Sajnos nem lehetett lefényképezni őket, így nem tudom megmutatni.
Elég sokat dolgozok mostanában sajnos. Remélem megtérül majd. Most már hála istennek magamnak csinálom és szerintem ez így van rendjén.
Ezzel kapcsolatosan kicsit szakmai dolgokról is írnék, ugyanis hamarosan a kínálatomban elérhető lesz több darab Lenovo Thinkpad Yoga 12 laptop is. Nem tudom ki mennyire ismeri a Yoga családot, de ez a Thinkpad Yoga ami a business kategória és baromi jó. Azaz laptop és tablet is egyben. Nagyon jól felszerelt prémium gépekről van szó minőségi mechanikával és anyaghasználattal.
És ami még jobb az az ára, mivel már 105.000Ft alatt kínálom majd. Ez verhetetlen ár a piacon!

Na de nézzük akkor, hogy hova kalauzollak vissza titeket mai zenei visszatekintőmben.
Ez a korszak nem más mint 2010 és a hajógyári sziget. Coronita és a Prestige valamint a Studio club. A legmenőbb szórakozóhelyek voltak a vizo birodalom részeként.
Akik ebben az időszakban látogatták a Coro-t azok bizonyára örömmel tekintenek most vissza a Faithless, Mark Knight újragondolásában előadott számra amit állandóan játszottak a Dj-k.


Jó kis korszak volt az biztos. Továbbra is azt kell mondanom, hogy minden ami jó mára megszűnt. De én a Justmusic.FM-et sajnálom a legjobban. Remélem egyszer visszatér.
Ma a kocsiban 8után hallgattam a DiscoShit radio showt ami talán az egyik legrégebbi rádióműsor. Még a roxy rádió amikor létezett már ment. Szóval eléggé nagy átíveléseken megy keresztül a műsor.

Na de most már jelenleg kezdek elengedni sok dolgot magam mellett mert már beleőrülnék ha nem tenném. Le kell szarni és lehet most már ha boldog nem lehetek akkor legalább élek. Nem fogom magam teljesen kifeszíteni már minden miatt. Nem tudok így már tovább élni mert bele fogok betegedni még jobban. Van már így is elég bajom. Még csak 10év telt el amióta diagnosztizáltak, de remélem még sok van hátra...

Szép estét és hallgassatok sok zenét :)

Nincsenek megjegyzések: