2019. november 6., szerda

Novemberi Hétközepe...

Sziasztok!

A mai nap kicsit jobban indult már hála istennek, bár a telefon ébresztett de akkor is.
Jó volt arra ébredni, hogy süt a nap. Csak ne lett volna ennyire hideg a lakásban ennek ellenére. Szeretem az ilyen nyugis napokat amikor az embert nem feszítik és tud egy kicsit foglalkozni a pihenéssel is vagy a hobbijaival. Elég nagy a hangulatingadozás amint láthatjátok. Ezt én úgy fogom fel, hogy a belső zűrzavar okozza. Akinek ennyire sokszínű a lelke annál ez könnyen előfordulhat. Beágyazok egy érzelmileg ehhez kapcsolódó Trap zenét is most ide, hogy ti is át tudjátok érezni ezt.
Természetesen nem véletlenül tettem be most sem az "Veled Elveszve" című számot. Jó trap-es a remix és gyönyörű építkező a vocal. Hát néha ilyen is kell :)
Viszont sokan még nem tudhatjátok, hogy elveszett a fekete házi cicám múlt héten. Nagyon hiányzik a kisfiú... A kis játékos öcskös! Múlt csütörtökön egyszerűen nem jött haza. Nem tudom milyen "cicamaffia" van a környéken, de más cicák is eltűntek a környékről. De kinek kellenek ezek a macskák és minek? Őrület! Hiába várom azóta is, nem jött haza. Akárhol is van, remélem jól van.
Így most, hogy ezt a bejegyzést írom, olyan álmosság jött rám mint állat. Nem tudom, de úgy érzem nagyon hosszú lesz a tél... :(
Azért próbálok színt vinni bele. Ha olvastok vagy látogatjátok az oldalt azt nagyon megköszönöm. Ezzel is növeled a helyezésem az Alexa Ranking listáján. Ha pedig bármi hozzáfűzni valód van az oldalhoz, bejegyzéshez, ne tartsd vissza, írd meg kommentben.
Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések: