2019. november 21., csütörtök

JustMusic.FM... Look And Listen...

Sokan emlékeznek vissza a Justmusic.FM pályafutására, a Coro mixekre és a rengeteg visszatérő fix adásokra amiket hallgattunk.
Aki nem tudná, a Justmusic.FM volt az első hazai nem FM alapú online rádióadó ahol csak és kizárólag mixműsorok, dj szettek és az ezzel kapcsolatos információk voltak reklám és megszakítások nélkül. A hazai underground élet nagyjai, a legmenőbb sztár djk, live mixek és interaktív műsorok amiket milliók hallgattak online. Nem is értem miért szűnt meg... Megint biztos túl jó volt, meg kellett szüntetni. Igaz ebben az időben szárnyalt a diszkózás és minden ami ezzel volt kapcsolatban. Aztán jött 2010 és a kormányváltás, majd elkezdődött a tisztogatás és mára szépen az évek alatt megszűnt minden. Milyen érdekes nem?
Na de az interneten fellelhető néhány mix még ami fennmaradt számunkra amiből most kis ízelítőt beágyazok ide is. Természetesen a kedvenc műsorom a monitor volt minden szerdán Chriss és Dandy vezetésével. A Trusounds és a Matiné is nagyon jóra sikerült műsorok voltak Sári Évi és Valent Laci-val. Na de nézzük is akkor a mixeket:




Persze, hogy a Monitor egyik részletét osztom meg. Fantasztikus volt ez a műsor!

Valami azonban készül mert újra regisztrálták a JustMusic.FM domain-t és ez fogad minket egy CPANEL-es felületen:

Hát marhára kíváncsi leszek mi lesz ebből! Ha újra éled akkor szó szerint az agyam el fogom dobni :D

Nincsenek megjegyzések: