2019. december 6., péntek

A Mikulás Napja... Boldog Mikit Mindenkinek...

Sziasztok!

Megjött a Mikulás! :) Persze csak ahhoz akinek szép a csizmája :) hozzám is megérkezett egy nagy Kinder mikulás formájában. Mert örök gyerek maradok :) és a kinder csoki a legfinomabb csokik egyike a világon! :) Persze minden Miklósnak is boldog névnapot kívánok! Sajnos részben már nem lehetnek velünk, de mindig emlékezni fogunk rájuk. Hangolódok már a karácsonyra is, holnapi nap délutánt a karácsonyi vásár meglátogatásával fogom tölteni. Erről majd egy külön bejegyzés is fog születni. Ehetek majd egy Hundogot 3000ért :) na de nem ezért szép a vásár, hanem a hangulat, a gyönyörű fények és persze a sok karácsonyi dolog. És persze jó kikapcsolódás is és finom a forralt bor! :) A tél legjobb időszaka és a kedvenc ünnepem is a keresztények legnagyobb ünnepe. Nekem ez a nyugalomról szól a szeretet mellett. Persze másképp élem meg mint más, főleg úgy, hogy idén az első amikor apukám már nem lehet itt mellettem... :( Nagyon hiányzol Apa!

Remélem sok mindenkinek hasonló elképzelése van ezzel az ünneppel kapcsolatban, mivel sajnos eléggé üzleti irányba megy el ez az ünnep is, ne hagyjátok!
Viszont örömmel telít el, hogy ezt a bejegyzést már az új 2-in-1 laptop, tablet gépemmel írhatom. Fantasztikus ez a gép, nagyon jó rajta dolgozni. Dell Latitude 5290 2-in-1 az üzleti tabletek majdnem csúcsa. Úgyhogy köszönöm a Dell-nek, hogy ezt a gépet rendelkezésemre bocsájtotta.

Mára ennyi, legyetek jók és holnap jövök újra! Stay Tuned...

Nincsenek megjegyzések: