2007. december 3., hétfő

Windows Live Messenger 9.0 BETA...

A Microsoft tegnap adta át ötezer kiválasztott tesztelőnek a Windows Live Messenger következő, a 8.5-öst felváltó 9-es verzió bétaváltozatát. Ám a BetaNews megszerezte a telepítőt, s így az most mindenki számára elérhető.

Néhány újdonság a 9-es verzióból:

* egyszerre több helyről is be lehet jelentkezni ugyanabba a fiókba (akárcsak a Skype esetében)
* animált .gif képet is lehet már választani a felületre
* tetszés szerinti hangfájlból öt másodperces hangos aláírást („csengőhangot”) lehet készíteni


Fontos felhívni még egyszer arra a figyelmet, hogy ez még csak (és nem is nyilvános) béta-verzió, adódhatnak problémák, ezért mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki.

Azthiszem ehhez már nem tudok mást hozzátenni, csak azt, hogy aki kiváncsi rá az rögtön le is töltheti kizárólag innen a muzzikhungary.blogspot.com-ról. Természetesen én a 8.5 Beta-t is próbáltam, de ez még annál is jobb. Ezzel egyidejüleg Nokia Symbian mobilokra is megérkezett az új Windows Live csomag ami már külön tartalmazza a Live Spaces hozzáférést és blogolás lehetőségét, valamint a Live Messenger és Live Mail legújabb verzióit is. Továbbá ingyenes kiegészítésként letölthető a Live Search is az újabb Nokia Symbian készülékekre. Természetesen a Microsoft a többi platform rajongóit sem hagyta figyelmen kívűl. Kijött a legújabb változata a Windows Live For Mobile-nak is amit Windows Mobile 5.0/6.0 Pocket PC-kre és Windows Mobile For Smartphone 5.0-6.0 készülékekre is lehet telepíteni, továbbá egy új kliens is kijött az Xbox 360-at használóknak is.

Windows Live Messenger 9.0 BETA For Vista/XP

http://rapidshare.com/files/74026390/wlm_9.msi
LINK IS DEAD!!!! I TRY TO REUPLOAD IT!!!!!!!!

NEW LINK: http://rapidshare.com/files/81254579/BETA_Latest.rar

MIRROR LINK (If Rapidshare.com are down):
http://rapidshare.de/files/38345440/wlm_9.msi.html

Nincsenek megjegyzések: