2008. augusztus 1., péntek

Tiesto Reebok Cipő...





Bemutatnák egy igazi érdekességet kizárólag fanatikusok számára. Tiesto ezen a nyáron nevét adta a Reebok legújabb cipőjéhez és ez lett az eredmény. Limitált példányszámban megszületett a Tiesto Reebok Dj Sport Collection. A cipőt csak online úton lehet megrendelni mintegy 15e Ft-nak megfelelő összegért. Azt gondolom, hogy nagyon olcsón adják ennyiért. Többféle méretvariációkban is megrendelhető és különlegessen a sok állásra fejlesztették ki. Több speciális anyagot használtak a megalkotásakor, hogy tökéletesen kényelmes legyen. Akik vállalkozó szelleműek azok máris megrendelhetik ebay-en vagy a Black Hole shopban.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

cipőről jut eszembe. Kriszti nálunk volt nem rég, ültünk kint a ház előtt és azon gondolkoztunk, hogy a fiúk mit vesznek fel nyáron lábbelinek. :DD mert hát a szebbik nemre jobban gondolnak a tervezők. ^^ aztán elment mellettünk valami pasi, óriási fekete bakancsban... hát nah. XD

Balázs írta...

Elöszőr is bocsi a késői válaszért, de nem voltam itthon, a következő frissítésből kiderül, h hol voltam... Hát a fiúk általában nyári sportcipő ilyenkor. Nagyon menő amit rajtam is láthattál az a fazon. Le'coq Sportif (kakasos) márka. Vagy a Puma speedcat, replicat. Aztán meg a Converse tornacipők. Amúgy nagyon bejön ez a szép fogalmazásod. Nagyon kircsi vagy. Simán megállod a helyed majd sztem szerkesztőnek. Jó hát vannak állatok nyáron is :D:D Amúgy tény, hogy a szebbik nemre jobban odafigyelnek a tervezők mert nagyobb vásárlóerőt képviselnek.

Névtelen írta...

bejön a fogalmazásom? :) hát örülök neki. hú most nem tudom mit írhatnék még. x_x

Balázs írta...

Be igen. Eléggé jó vagy :)Hát egyenlőre semmit nem kell, hogy írj, majd az új témához... :):)