2020. február 9., vasárnap

Újra Bejegyzés... 2020.02.09.


Sziasztok!
Rég volt már új poszt, de most újra itt vagyok. Ne haragudjatok, de bolondok háza volt mostanában nálam és semmi időm nem volt. Azt mondom hála istennek végre van munka és végre kifizetődő a tudásom. Évekkel ezelőtt meg kellett volna ezt lépni. De tényleg. Sok minden változott azóta. Igazából valamikor 2014-et mondanám, vagyis annak az évnek a végét, amikor is váltani kellett volna. Akkor kellett volna egy nagyot álmodni, de nem volt meg a kellő bátorságom! Az ember sorsa részben a saját kezében van. Ha elég bátor vagy hozzá akkor hatalmas dolgokra lehetsz képes. Kicsit megint elém került ez a Tinder-es nevezzük párkeresőnek. Igazából megint csak azt tudom ezzel mondani, mint a korábbi posztomban, hogy az emberi hülyeségből milliárdokat húznak. Vagy egyáltalán nem is tudom, hogy akik ezt anno megálmodták, hogy az alkalmi kapcsolatok keresője. Vagyis kedvedre válogathattál kurvák között mint egy ruhaboltban. Nézőpont kérdése, hogy akkor ki, hogy tekint a nőkre, illetve milyen nő az aki itt hirdeti magát? Mert akkor akik lapozgatnak, tekinthetnek megint csak "tárgyként" a nőre, vagy akarhatnak komoly kapcsolatot is. De számomra mindenképpen kérdéseket vet fel az, hogy például miért nem ellenőrzi az oldal a profilok valóságtartalmát? Mert így bárki. bármit feltehet magáról ami visszaélésekre is adhat okot, vagy bárki felhasználhatja más képét, illetve tudta nélkül fel teheti az adott személyt az oldalra. Szóval ez eléggé zavaros. Természetesen én is regisztráltam, puszta kíváncsiságtól vezérelve, elvégre nem tudnék most akkor erről itt írni, ha nem látnám saját szememmel. Elsőként a komolytalanság ott kezdődik, hogy ami ingyenes az komolytalan. Mert ugye senki nem vesz Gold hozzáférést komoly összegekért. Ergo nem is akarnak ismerkedni, csak valamiféle kalandot keresnek, vagy önigazolás, like vadászat, insta oldal hirdetése ilyen formában, vagy mit tudom én,de az tuti, hogy lányok nagy része eléggé el van tévedve itt. Várják a magas labdát, meg a férfit aki tulajdonképpen nem is létezik. Mostanában mindig látom, hogy "férfinek kell írni először, meg nem fogok én kezdeményezni" hát persze, de ha valaki kezdeményez, le se szarjátok és vissza sem írtok! :D Akkor most mi van?? Na hát ez nálam kb. megint olyan mint a Tiktok! Ha ezen múlna a kapcsolatom, akkor inkább maradnék szingli!! Mert ez nem normális megint. Vagyis lehet, hogy csak nekem nem az, másnak ez már természetes. De akkor meg megint kifordult egy világ lett.
Tudjátok, nálam az utolsó jó csevegő az MSN volt. Annál jobbat mai napig nem találtak ki. Nem is kéne ennél jobb. De ez már egy más téma megint.
Mai posztban egy eszméletlen live mixet osztottam meg amit mindenképp érdemes meghallgatni. Szóval ne hagyjátok ki. A progressive az élet továbbra is, legalább ekkor minden elfelejtődik. Nincs más, csak a dallamok. Próbálok többet posztolni, remélem sikerül majd, úgyhogy mára ennyi.

Nincsenek megjegyzések: