2013. március 10., vasárnap

Balatoni hétvége...

Ezen a hétvégén ebben az évben másodszorra ellátogattam Balatonfüredre a hétvégére. Ezalkalommal pihenni meg amúgyis a szezon még nem kezdődött el, illetve az idő sem éppen barátságos még.
Először is mesélnék egy kicsit, hogy mi is történt a héten. Gőzerővel folyt a költözés amivel igazán jól haladtunk így esténként. Ennek köszönhetően már holnap talán véglegesen át is tudunk költözni akár. Nagyon kellett már ez a költözés ami igazából november vége óta húzódik. Végre jó munkakörülmény és rendszer vár ránk. Pénteken sikerült időben befejezni a hétre való munkát így fáradtan készülhettem a másnapi utazásra. A hétvége így aztán pihenéssel, elég lazán telt, főleg, hogy a laptopom is lemerült. :S Jaaj nagyon jól jönne már egy iPad Retina Kijelzős vagy egy iPad mini a szerkesztés miatt is de ilyen esetekre is. Nemsokára jön a szülinapom, lehet megpróbálok addigra beszerezni egyet :)
Partyfronton még eléggé szegényes a a közvetlen északbalatonparti városok kínálata hiszen még nem indúlt be a szezon, de a fenti flyer kis tájékoztatást adhat, hogy mire is számíthat az aki ellátogat a Helkába 16.-án.
Kicsit nosztalgiáztam is a héten amikor is emlékekben Kecskemét városában jártam mégpedig a méltán népszerű Club Passion-ben ami korábban Jamaica volt. Mindkét helyen személyesen is jártam és meg kell hagyni, hogy a rezidens Wallas, Bozóky és Lipóczy állati jó bulikat varázsolt 2008-2011 között. Sajnálattal kellett megtudnom, hogy ezek már csak emlékek, hiszen megszünt mind a Red colt Garden, Passion Kert, Club Passion is az Izsáki út 2 szám alatt valamint a Club DaVinci is bezárta kapuit.
Visszatekintés rovatunkban azonban rengeteg felelevenítő videót, partyfotót fogtok megtalálni az electrohouse szárnyalásának korából. Aki rendszeresen nyomonkövette ezt az oldalt 2007 óta az találkozhatott sok betekintéssel, videóval, interjúval is ebből az időszakból.

Visszatekintésképpen most jöjjön egy örök alap kedvenc 2010-ből. Ez nem más mint:

No!End - In Love With...(Club Dub Mix)

http://www.4shared.com/mp3/HCxbsPTo/Noend_-_In_Love_With__Club_CUE.htm

Nincsenek megjegyzések: