2019. június 1., szombat

Balatoni hétvége...

Megérkezett hosszú idő óta az első nyárias hétvége. Június 1 akkor irány Balaton. Mivel kiemelkedően jó hónapot zártam, úgy gondoltam akkor le megyek a hétvégére. Már május folyamán elindult a Nagyon Balaton programsorozat ami egészen októberig tart és tavaly másfél millió vendéget vonzott a magyar tengerhez. Idén a szervezők ennél is több látogatóra számítanak. Rengeteg program, gasztronómiai kalandozás, családi programok de a neves fesztiválok mint a Balaton Sound, Strand Fesztivál, Be My Lake, Veszprém Feszt is a programsorozat tagja. Idén különösen kedvező a külföldieknek ide látogatni, ugyanis ismét mélyponton a forint azaz ők többet kapnak a pénzükért mint mi.


Na de nézzük mi előzte meg ezt a hétvégét. Csütörtökön lett kész az autóm, így még a nagy viharos napokban kellett tömegközlekednem ami valljuk be olyankor amikor szar idő van, sietsz vagy vinned kell dolgokat, nem kellemes. Hála istennek nem áztam el, de azért eléggé lógott az eső lába. Pénteken kezdődött a nap egy céges munkával, majd rögtön egymás után a többi ügyfél. Nagyon jól sikerült üzletileg a hónap utolsó napja is.
Ha minden jól sikerül akkor lehet megint utazhatok Bajára, az egyik kedvenc dunaparti városom, mert lesznek bajai és szekszárdi ügyfeleim is.
Elégedett leszek ha most a sok rossz után végre jó irányt vesz az életem.

Nincsenek megjegyzések: