2020. november 24., kedd

2020.11.24....

 Sziasztok!

 Majdnem 20 nap telt el amióta nem írtam bejegyzést, de totál elfoglalt voltam. Rég volt egyszerre ennyi munkám mint most. Sok minden történt, legfőképpen az, hogy tegnapi nap vehettem át az új autómat is végre. Hát ez nagyon nagy boldogság végre. El sem tudom mondani mennyire király most már a dolog.

A mai bejegyzéssel meg kicsit nosztalgiázunk és vissza térünk a gyökereinkhez, mégpedig a Progressive vonalhoz, azaz a Progressive House és Progressive Techno vonalhoz. Mi más lenne ehhez jobb emlékkeltő mind a Truesounds produkciók, Dandy, Invoice aka Gregory S mixek, Justmusic.FM vagy az ikrek éjszakája partysorozat. Ezt ugye akik úgy ott voltak mint én, sosem tudják elfeledni. Nyár, Balaton és Dandy 35. születésnapja a Flörtben. 


Sajnos azóta már megszűnt a truesounds.hu weboldal, de maga a "label" tovább él és azóta már megváltozott a magyarországi éjszakai élet, de vannak pillanatok amiket nem lehet elfelejteni. Akik rendszeresen látogatták a hajógyári szigetet pesten, vagy a prestige clubot azok tudják miről beszélek. Később a Kasino vagy pécsen az Amper klub volt a műfaj legmeghatározóbb helyszíne. Több 100 fantasztikus éjszakát tölthettünk el a legnagyobb korongok társaságában. Jó nekem is felidézni ezeket az állomásokat és nagyon nagyon sajnálom, hogy ez már a múlt és ez a világ teljesen eltűnt. Pedig ez volt az éjszakai élet és a minőségi szórakozás. Természetesen a soundcloud és a mixcloud is rengeteg emlékkel szolgál, de a személyes varázst nem tudja pótolni. Akik nagy Justmusic.FM hallgatók voltak mint jómagam is, azoknak üzenem, hogy a Just tovább él :) remélhetőleg ha a vírus lemegy talán újra lehetnek nagy bulik a Track Terrace-on, ha már a cinema hall is a múlt. Legyetek jók és hallgassatok minőségi zenét. Stay Tuned...

Nincsenek megjegyzések: