2008. szeptember 23., kedd

Samsung G600 Új Színekben...




A pink és a fekete után a Samsung 3új színnel jött ki a meglehetősen jó és népszerű G600-as telefonjához. Rendelhető immáron Purple (Lila), Silver (Ezüst), Burgundy színekben is. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Pink színű G600-as elfogyott teljesen a nagykerből és lehet, hogy nem is lesz többet, de ha valakinek mégis ez az álma akkor talán még UK-ból be tudok szerezni belölle.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

nagyon jó a burgundy szín .a legszebb sztem.És már gyűjtök a mobira!az érdekelne hogy mennyibe kerül egy ilyen??

Névtelen írta...

körbelül 30 000-et szánjak rá?nem tom.lécci adjatok még két napon belül választ rá.

Balázs írta...

a telefon 45-48e koruli aron rendelhetomeg tolunk1ev garanciaval

Névtelen írta...

Szia! Nézegettem neten, és valahogy mindig más árnyalatú képet kapok erről a telefonról. Mégpedig a burgundy pink meg a lavender purple érdekelne. Mutatok egy linket amin tök "máshogy van lefotózva" ez a két telefon. Szóval valahogy más a színe. Te biztos láttad már élőben. Nem tudsz segíteni, hogy hogy néz ki ez a két teló? Arra hasonlít inkább amit te másoltál be képet, vagy amit most én irok be linket?? Köszi a segitséget:
http://www.interstar.ua/mobile/catalog/samsung/sgh-g600%20lavender%20purple/

a burgundy is itt található:
http://www.interstar.ua/mobile/catalog/samsung/sgh-g600%20burgundy%20pink/

Köszi köszi a választ:)
Márti

Balázs írta...

Szia Márti!
A telefonok élőben a te általad küldött képhez hasonlítanak leginkább. Mi még csak Silver,Black,Elegant Pink-et rendeltünk belöllük. Ez a két szín még nem fordúlt meg nálunk de a te képeid a jók.

Névtelen írta...

Köszönöm szépen a választ. De nem értem még mindig hogy miért néz ki az elvileg ugyanolyan telefon máshogy. És a burgundyt tényleg nálatok is meglehet rendelni?:D Mennyiért?:)

Balázs írta...

Hát nemtudom, hogy most milyen szinek vannak a nagykerlistán. Hétvégén nem dolgozok, de ha érdekel akkor adj egy email címet és elküldöm neked az árakat, szineket. Ha meg szeretnél rendelni bármilyen telefont akkor 10.000Ft előleget le kell tenni mert sajnos sokan nem vették át a megrendelt telefonukat. Pólus center, galérián pizza hut fölött vagyunk GSMSZERVIZ

Névtelen írta...

nagymarti87@freemail.hu :) Légyszi-köszi. A lavender pink meg a burgundy érdekelne legjobban. A többit meg majd mailben :) Márti

sandy írta...

Sziastok!!!

Én pon tilyen telót szeretnék,nem tudom ilyen szín kaható e magyarországon...remélem nagyon!!!!:)
http://www.interstar.ua/mobile/catalog/samsung/sgh-g600%20burgundy%20pink/

Kérlek segítsetek!!!!

sandy írta...

http://www.b-tel.hu/?main=productDetails&id=746
És ez vajon ugyanaz a szín mint ami az előbbi orosz oldalon??csak másképp van fotózva???annyira fura hogy más színűnek hat,nagyon!!!
Lécci ha valaki tudja írja meg!!!!!

előre is köszüönöm!!
kell egy iylen teló!!!

Balázs írta...

Sajnos NEM lehet most rendelni Burgundy színt mert nincs a nagykerlistán CSAK FEKETE G600. Egyenlőre nem is tudni, hogy lesz-e valaha még a listán a drága euró miatt.