2008. április 5., szombat

Újratervezem A Reklámpólóimat. Alexa.com


Újratervezem az Alexa reklámpólóimat. Új design és nagyobb reklámfelület kerül rá, így többet is fizetnek meg jobban is néz ki. :) Összekötöm a kellemest a hasznossal :) Remélem nemsokára megrendelhetem a végleges verziót belölle.

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Látod,látod, ez is egy olyan dolog amiről akaratlanul az eszedbe jutok. :p

Balázs írta...

Ezt most miért írod? :S El akarsz felejteni?

Névtelen írta...

hm? csak úgy megjegyeztem.

Balázs írta...

Jaaaaj szinte biztos voltam, hogy ezt fogod írni. :D :P Nem sokat változtál belsőleg :) Maradt az a játékos Alexa akit megismertem. :P Amúgy épp meséltem a Vivinek, hogy eléggé figyelemreméltő az, hogy ilyen mindig vidám, mosolygós csaj lettél annak ellenére amik történtek az életedben eddig. Nem éppen csudi jó dolgok :S Hát igen, jól esett, hogy elmesélted nekem azokat és még emlékszem, amikor alig bírtalak vígasztalni... Szóval ez kircsi, hogy belsőleg is életvidám maradtál. :)

Névtelen írta...

hehe. :D hát ennek megint csak örülni tudok. Vivit is hozod majd Bajára? kíváncsi vagyok rá, aranyos 'jány'nak tűnik. ^^ am bocsi, hogy olyan hirtelen elmentem msnről, de most semmi kedvem nincs hozzá és honlapot kéne szerkesztenem. még mindig megvan a régi személyes portálom és nem rég 'vettem' egyet, ami az animékkel és néhány jrock bandával foglalkozik majd, ha lesz időm és kedvem belekezdeni. ^^'

Balázs írta...

Hát de ha nincs igazam akkor mondjad nyugodtan. Amúgy őszinte leszek: Téged nehéz kiismerni mert mindig valami más arcodat mutatod. Ez volt az ami nekem picit nem tetszett. Dehát mostanra biztos megváltoztál. Nem toom... :S Meg akartam kérdezni tőled még azt msnen, hogy miért akarsz annyira talizni velem?? Amúgy még nem toom, hogy mi lesz, de sztem vinni fogom, de nem 100% mert érettségi van neki. Hát semmi gond amúgy, hog elmentél. Ha nincs kedved hozzám akkor no problem :D :P Én nem ismerem a te személyes portálod. De elég kreatív vagy ha ennyi oldalt viszel egyszerre. Remélem azért ez a blog is tetszik :D Cupppppi majd írj.

Névtelen írta...

miért ne? szerintem teljesen természetes, hogy találkozunk, ha már úgyis jössz. vagy te nem így gondolod? :P

Balázs írta...

Hát az lehet, hogy teljesen természetes, csak azt nem toom h elviselsz-e még?! :P Én csak örülök ha csajokkal talizhatok :D:P Na jó viccet félretéve az ari oldalad mindig bírtam és szerettem szóval örülök ha 1év kiesés után picit megláthatom milyen az "új" Alexa ari oldal :D Te viszont nem toom h h vagy velem... :S

Névtelen írta...

az a baj, hogy én sem. :P majd meglátjuk. ^^

Balázs írta...

Köszönöm szépen a jól kifejtő válasz kommentedet :P Na várj csak, kapsz te még majd ezért :D :D

Balázs írta...

Csak az a baj, hogy nem toom, hogy melyikre válaszoltál :S arra, hogy elviselsz-e még vagy h nem toom h h vagy velem????

Névtelen írta...

xD bocsii, mostanában elég kimerült vagyok. biztos engem is utolért a tavaszi fáradtság, vagy csak a gyakori időjárásváltozás miatt. megpróbálom összeszedni magam. ^^ am az utóbbira gondoltam. teh, képzeld megint tetszik valaki. xD igazából azt vettem észre magamon, hogy most már bárki jó lenne csak szeressen.

Balázs írta...

Értem. Amúgy mostanság én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Olyan jókat aludnék ha nem ébresztenének fel reggelente. A Vivinél délig ágyban vagyok XD Most is tök fáradt vaok, pedig ma magamtól keltem fel reggel 10kor. Amúgy most boldog is vaok mert pár hét és kész lesz a kocsim. Nagyon jól fog kinézni. megint egy újjabb lépcsót tettem az építésében. Majd megláthatod élőben szerintem. Szóval már megint tetszik valaki?? Ez érdekes dolog akkor megint :) Hát adok egy jó tanácsot: Sose úgy kezdj el egy kapcsolatot, hogy csak legyen valaki mert akkor annak a valakinek ugyanúgy összetöröd a szívét mint az enyémet. :S:( Hidd el egy kapcsolat nem épűlhet érzelmek nélkül. Én már csak tudom mert volt részem sajnos sokfélében. Én azt tanácsolom neked, hogy ne add lejebb a színvonalat azért mert éppen nem találsz senkit. Sok cuppi neked :)

Névtelen írta...

én is de szívesen aludnék délig. de hétvégén sem tudok 10nél tovább, tudod hétköznap hét előtt kelek és ez így berögződött. év elején pedig az a baj, hogy nem tudok felkelni, mert nyáron viszont sokáig alszom. ^^ nem is szeretek igazán aludni, mert utána olyan érzésem van mintha lemaradtam volna valamiről.
oh, a színvonal megmaradt, még mindig jó ízlésem van. *ego* :D

http://kepfeltolto.hu/i/?76719&t=img

vélemény? :P

Balázs írta...

Értem. Amúgy igazad is van, olyan mintha lemaradnál valamiről. Anyám is így van vele. De sajnos én naon lusta vaok :S Az, hogy a színvonal megmaradt annak örülök, bár amikor velem kezdtél akkor nem toom, hogy hova tűnt :D:D :P Na jó nekem nincs egom... :S Erre a képre meg nem took semmit mondani. Ezzel kapcsolatban az én véleményem úgyse számít...

Balázs írta...

Amúgy mégegy dolgot szeretnék tőled őszintén kérdezni: H h elkezdted újra a társaságom keresni, vagyis h h újra barátkozol velem?? Én azt gondoltam, h mi már soha többet nem lehetünk barátok és h soha többet nem lehet közünk egymáshoz.