2011. június 7., kedd

A nagy feltámadás:) (SZERKESZTÉS ALATT)

Ismét újraindúl a nagy zenei és trendkövető Blog. Talán több időm lesz így nyárfelé szerkeszteni az oldalt. Társoldalam a Gsmszerviz.hu és annak blogrészét is szerkesztenem kell, szóval eléggé megoszlik az időm. Hála istennek a munkahelyemre is visszakötötték a rendes kábelnetet így a több mint 1évnyi Vodafone mobilnetes korszaknak ezennel vége és ismét lehet youtube és online rádióadásokat hallgatni.

Amint láthatjátok új design is uralkodik az oldalon, ez már a 2011-es Design, bár még szerkesztés alatt van minden. És remélhetőleg tartalomban sem lesz hiány innentőlfogva ugyanis szerződést kötöttem a Fileserve tárhelyszolgáltatóval is így már a Rapidshare mellett a Fileserve is rendelkezésre áll. :) Az Armada Music jóvoltábol meg végre megkaptam az Armada saját eredeti ruházati cikkeit valamint az ASOT eredeti pólóit. Nemrég ugyanis az ASOT az 500.adását ünnepelte, amit 5 helyszínnel koronáztak meg és csaptak hatalmas bulikat a kontinensünk 5részén. A legnagyobb természetesen hollandiában volt ahol 5féle stílus, 5szinpadon és több mint 15 DJ szórakoztatta a Trance rajongókat. A holland Den Bosch kicsiny városa ezidőre átalakúlt a buli és pörgés valamint tánc helyszínévé. Aki már járt valamilyen Armada rendezvényen az átélhette az érzést.

A zenei stílusokról is egy kicsit szólnék ugyanis az a House és Eelectroo stílus ami a 2008-2009-es évet jelemezte nagyon irányt váltott nagy szomorúságomra. Valahogy a house világa elkanyarodott valami egészen más irányba, mélyebb Deepesebb, minimal-os irányba ami már szerintem nem ad vissza annyira jó bulihangulatot és pörgést mint 2009 nyarán például. Ehhez még hozzájön az a szomorú tragédia ami a Balkán Fanatic szórakozóhelyen történt, illetve sok szórakozóhely bezárása. Sajnálatos módon a Helka és Sundance park is bezárja kapuit jövőnyárra ha lehet hinni a szóbeszédnek. Kicsit jó a sok rosszban, hogy a nyári szezonra több új Open-Air stílusú hely is megnyitotta kapuit országszerte, de erről majd késöbb új post alkalmával részletesebben mesélek.

Egyenlőre ennyi és élvezzétek, hogy újraindúltunk:) Stay Tuned

Nincsenek megjegyzések: