2009. február 25., szerda

Sonyericsson S500i Flower...



Először is nem tudom, hogy milyen feltámadást éreztek még a svéd-japán tervezők az S500i divattelóban amikor a Flower Edition-t megalkották ebbe a válságos időszakban. A készülék abszolút a gyengébbik nemet képviseli és a telefon külsejéhez passzoló szoftveres tartalmat is kapott. Már maga a doboz látványa sem mindennapi a sok virággal, de nagynehezen előkerül a készülék is. Tulajdonképpen a Fehér S500 továbbfejlesztéséről van szó, de mégsem értem a dolgot ugyanis a walkman testvérét (W580i)nyúgdíjba küldték és helyét elfoglalta a W595, miért nem jöttek ki egy továbbfejlesztett S500al?! A készülék 2009ben már bizony szerénynek modható szolgáltalásokkal bír, az alsó kategóriából talán csak a gyönyörű kijelző emeli ki. Valljuk be 2009 tavaszán már kevés a 2megapixeles fixfokuszos kamera és megbocsájthatatlan a 3G hiánya. A készülék 12MB belső memóriával és meglepő módon virágos memóriakártyával rendelkezik gyárilag.Továbbá zenelejátszó,fm rádió,Bluetooth,EDGE,USB azért van.A kijelző tűéles QVGA ami talán a telefon legerősebb pontja. Néhány szervezőfunkción, net böngészőn és alkalmazásokon kívűl ne is keressünk többet a készülék menüjében, viszont ehhez mérten szabták meg az árát is ami elég kedvező. A mechanikáról csak annyit, hogy most már van nála jobb is, kicsit kemény de szerencsére kinőtte már a gombtörés betegségét. Aki olcsón szeretne megbízható de dizájnos alaptelefont annak jó választás lehet az S500 Flower. Viszont aki komolyabb szolgáltatásokat, 3g támogatást, és profi hangminőséget keres az inkább válassza a W595öt vagy a GPS képes W760i készüléket.

2009. február 23., hétfő

Havas Reggelre Ébredtem...

Újjabb havas reggelre ébredtem és megint az volt az első gondolatom amikor felkeltem, hogy már megint mi értelme van a napnak amikor hideg és havas az egész utca. Beteg is vagyok mert szerencsére a sokmindenféle embertől sikerült megint valamit elkapnom. Fájó fejjel ballagok ki a fürdőszobába és nézek bele a tükörbe. Uhh már megint milyen fáradtan nézek ki konstatálom rögvest. Na de gyerünk, ideje készülni, vár a munka. Reggeli közben végig zenét hallgattam miközben eszegettem a szendómat. Átfutott az agyamon, hogy igazából nincs is kedvem felkelni, de menni kell. Gyorsan rendcsinálás majd bepattanás a kocsiba és, uzsdji... Délutánra már annyira lehangolódtam és megfájdúlt a fejem, hogy kénytelen voltam a patikát meglátogatni. Gyorsan be is vettem a gyógyszert és nemsokára azt éreztem, hogy én mindjárt elalszok. Késöbb megjött Zsani cic is aki kicsit vidámabbá varázsolta a napomat. Meg kell, hogy jegyezzem, hogy este ez a feladat rám hárúlt és többé-kevésbé sikerrel is jártam majdnem. Kicsit elővettük a komoly oldalunkat ehhez a beszélgetéshez. Közben a legújjabb trance szerzemény a Not Enough Time szólt a fülemben és pumpálta a gondolatokat a szivemen át ki az agyamból. Hát most itt tartok és várom, hogy mi lesz. Talán megnézek egy dvd-t és nyugovóra térek azzal a reménnyel, hogy holnap egy új, jobb nap lesz. :) De ezt már csak úgyis holnap reggel fogom megtudni. Legyetek jók és ne felejtsetek el mosolyogni mindig az élet apró örömeire.

2009. február 21., szombat

Picit Alexának is...:) Crazy Town Change

Egy picit reménykedés a jó időre már. Ma előbújt a nap is végre. Tiszta égre ébredtem és reménykedek picit a tavaszban. Végre már el lehetne felejteni a kabátokat és a meleg cuccokat. Kicsit elővettem megint a tavalyi meg az azelötti képeket. Tavaly is király volt újra a sugoparton:) Nagyon szép, úgyhogy várom már, hogy a hőfok 20fokra emelkedjen és újra ott lehessek. Alexát is rég láttam már, úgyhogy jó lesz újra találkozni. :) Remélem hasonlóan jól fog sikerülni a napunk mint tavaly:) Én nagyon remélem, hogy lesznek új képek is és majd talán ide is felteszek belölle. Addigis legyetek jók és sok puszi.

2009. február 19., csütörtök

Transformers Revenge Of The Fallen. 2009.06.26. (ZSANINAK)


Full HD 1080p Trailers
MOV/1920x800/DD5.1/39.9MB

Download

Feb 16 Full HD 1080p Trailer
MOV/1920x800/DD5.1/155MB

Download 1
Download 2

A Filmek lejátszásához Quick Time Player Vagy Media Player Classic+FFDShow Kell!!

2009. február 18., szerda

2009 Spring House Compilation By Dj Balazs (Bba)...

ONLY FOR PROMOTIONAL USE!

Tracklist:

Nadia Ali - Love Story (Sultan And Ned Shepard Remix)
DJ DLG And Eric Morillo - Where Are You Now (D.O.N.S. And DBN Mix)
John Dahlback - Everywher 2009 (Deepside Deejays Eelectro Remix)
Haze And Danism - Strip For Me (After Dark Mix)
Umek And Beltek - Longer Trail (Original Mix)
Umek And Beltek - Is It (Original Mix)
NBG Feat. Terry B. - Running Back To Me (Extended Club Mix)
Delirium Feat. Sarah McLachlan - Silence 2008 (Niels Van Gogh Vs. Thomas Gold Remix)
John Dahlback - Blink (D.O.N.S And DBN Chainsaw Remix)
Dj DLG Feat. Renita Nunez - Loving Moi (Chriss Kaiser Remix)
Francis Soul - Everybody (Original Atlantis Club Mix) (Atlantis Kisvárda Theme)
Soliquid - Reversible (Dio S Remix)
Delirium Feat. Sarah Mclachlan - Silence 2009 (Lissat And Voltaxx Remix)
Eddie Thoneick - Freak 'N' You (D.O.N.S. And DBN Remix)
Sunlovers - Show Me (D.O.N.S. Mix)
Inna - Hot (Club Version)

Download Link (Password Protected)

2009. február 14., szombat

Valentin Nap 2009



Boldog Vaalentin napot kivánok minden ismerősömnek, de legfőképpen a gyönyörű hölgyeknek :) Zsani bébym, Anett, Alexa, Niki, Brigi... Kár, hogy most nem lehetek veletek... :S Töltsétek a Valentin napi mixet. Csók nektek.

2009. február 12., csütörtök

Armada / Armind / Anjunabeats Presents Uplifting Trance Mix Compiled By Dj Bba 2009...

Uplifting Trance Pack Compiled By Dj Bba For Valentines Day 2009

(Armada / Armind / Anjunabeats Releases)

Full HQ MP3 Format On Rapidshare Server

Tracklist:

01. Mr. Pit - Shana (Duderstadt Progressive Dub Mix)
02. Majai - Phoria (Elevation Mix)
03. Vengeance - Temptation (Denga & Manus Remix)
04. Headstrong ft. Tiff Lacey - Symphony of Soul[Rework]
05. Bissen ft. Victoria Jane - Melting [Alex M.O.R.P.H. Remix]
06. Sound Fiction ft. Kate Carmeron - Alive [Soliquid Extended Mix]
07. Arnej - Strangers We Have Become (Radio Dub)
08. Armin Van Buuren - In And Out Of Love (The Blizzard Remix)
09. C-Systems - Close My Eyes (Lemon And Einer K Remix)
10. Signalrunners - These Shoulders (Original Mix)
11. The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (The Blizzard Remix)
12. Cosmic Gate Feat. Emma Hewitt - Not Enough Time (Andy Duguid Remix)
13. Duderstadt Feat. Anita Kelsey - Smile (Duende Vocal Edit)

Download Link 1 (Password Protected)

2009. február 11., szerda

Dj Flower Alias Voksán Virág ex. Playmate

Egy kis hírek a zenei életből és a Dj szakma elitjéből. Bemutatnám nektek Voksán Virágot azaz Dj Flowert mint személyes ismerősöm aki a modellkedés után az éjszakai szórakoztatást választotta akárcsak Niki Belucci. Nagy kultúrája és keletje van idehaza ennek az electros house vonulatnak és a modern tánczene vonulatának. Hála istennek egyre több tehetséges fiatal mutatkozik meg ebben a műfalyban kis hazánkban. Aki rendszeres látogatója a Play, Sensation, Dokk, Coronita, Tabu, Bed Beach szórakozóhelyeknek az biztosan hallot már illetve élt át már Dj Flower setet. Több vidéki szórakozóhelyen is fellép az országban Virág (Helka [Balatonfüred], Bázis[Pécs], Romkert[Szombathely], Club Cocoon [Tata], Atlantisz[Zalaegerszeg], Black Tracy[Miskolc], Colosso[Sopron].) Az ország elsőszámú helyei közül amik ittvannak, számosat én is meglátogattam már és tanusíthatom, hogy fergeteges hangulat volt mindenhol. Akik megtehetik mindenképp látogassanak el Flower külföldi fellépéseire is a szomszédos országokba. (Szlovénia, Szlovákia stb.)
Idén is exkluzív sztárvendéges és promóciós partykkal várja a nagyközönséget a Helka. Látogassatok el ti is mert én ott leszek most hétvégén is. :)

Különösképpen örülök, hogy rengeteg olyan újdonságot játszanak ezekben a setekben amiket én is bemutattam a nagyközönség számára. Ilyen pl. Inna - Hot c. száma vagy Dj DLG és Eric Morillo közöse egy speciális D.O.N.S. mixben. Hamarosan a Loving Moi is új remixel fog bemutatkozni kizárólag az én mixeimben... :):) Stay tuned

2009. február 10., kedd

Valentín Napi Előzetes ZSANINAK...

Egy kimondottan romantikus számot küldenék a cicukámnak, aki most nem lehet mellettem, Valentín Nap Alkalmából. Toom, hogy még pár nap hátra van, de ez egy kis előzetes tőlem, CSAK NEKED(L) Remélem tetszeni fog és a szívedben fogod érezni ezt a számot amikor meghallgatod. Gondolj majd rám amikor olyan messze vagy... Mindenképp töltsd le!!!!!!!!!!!

Hiányzol, ha olvasod, írj légyszi kommentet, meg majd a véleményed is. Köszönöm!!!

Zsani Love Trance 2009 (Valentines Day Trailer)

Download Link (jelszó a telefonszámom)

Ez a szám Club Mixben megtalálható a legújjabb Tiesto Club Life-ban is, de ezt a két remixet seni nem hallotta még!!!!

Egy Kis Bemutató És Tiesto Újjabb Remekműve... (Zsaninak Is Persze(L)...)



Tiesto Club Life 097 Radio Show At Radio 538

Download Link

2009. február 9., hétfő

Újjabb Frissítés...Trance Mix DEMO Zsaninak...


Egy kicsit megint a Zsanszimnak írom ezt a topicot, mert már rég beszéltünk, rég láttam őt és nagyon nagyon hiányzik!!!!!Ezzel a trance mixel egy kicsi meglepetést szeretnék, meg egy kis "olyan" hangulatot. De, hogy pontosan miért is ezek a számok kerültek be az nem publikus a nagyközönség számára. Az csak kettőnkre tartozik és majd el is mondom a megfelelő pillanatban, de azért Zsanszim már sejtheti azokból ahogy ismer, hogy miért ezekre a számokra esett a választásom és miért pont neki küldöm. A minőség nem HQ a könnyebb letölthetőség miatt de próbáltam a legjobban élvezhetőre feltenni. Hát jó hírem is van. Kész van a sportrendszerem az autóban. Nagyon király lett, újjabb lépcsőfok előre. Kicsit fantasy-sra sikeredett ez a bejegyzés, talán nem mindenki ismeri még ezt az oldalam, de akik már régi blogolvasók azok talán már tudhatják, hogy mennyire közel áll a szívemhez.

Download Link (MP3 Format/NO PASSWORD)

2009. február 5., csütörtök

Újjabb Unalmas Hét... (Zsanszi...:)

Lassan újabb hétvége közeledik és mindig abban reménykedem, hogy végre ki tudom pihenni magam. Nagyon hiányzik már a Zsanikám is be kell vallanom :S Rossz, hogy nincs most itt mellettem. Ezt megint a zenével karöltve próbálom legyőzni. Betettem a lejátszási listámba én is már a Need To Feel Loved legújjabb remixét ami fergeteges lett. Az egyik nagy kedvencem mostmár nem csak Dub és Thrillshakers remixben érhető el. Annyira romantikus tudna lenni mint állat. Csakhát ahhoz az is kéne h itt legyél mellettem Zsanibéby :) :) Nagyon felhúztak ezen a héten amúgy... Ilyen emberek is vannak... Nem bírom elviselni... Nem baj nem idegesítem fel magam már többet megfogadtam szóval így is teszek. Remélem mostmár végre az idő is jobbra fordúl mert már unom ezt a rohadt felhős időjárást több hónapja... Jók legyetek. Pux

2009. február 3., kedd

Balázsnap:) Köszönöm...

Ha az elmúlt évek statisztikáit nézzük, akkor egyik évben se kaptam talán annyi smst mint most. Nagyon örültem és jól esett, hogy mindenki aki fontos számomra az írt nekem és nem felejtett el. Külön köszönet a családomnak is persze, hogy köszöntöttek és mindenkinek akik még írtak. Zsani(m)(L), Anett, Alexa, Niki, Évy, Vivi, Zoli, Csaba, Dávid, és még sokan mások akiket nem írtam most ide ki. Zsaninak azért is jár a külön PUX mert annak ellenére, hogy nem lehet se gép se teló közelében, mégis írt és nem felejtett el. Mindenkinek millió puszi.

2009. február 1., vasárnap

Hétvége... (Zsani Ez Neked Is Szól Ám... Olvasd Végig...)




A mostani bejegyzésemmel a Budapesti Aquaworldbe szeretnélek titeket elkalauzolni. A szomszédunkban nyílt 5+2csillagos Ramada Hotel és Wellnessközpont egész napos pihenéssel és szórakozással várja az idelátogatókat. Újpestieknek a feltüntetett árakból +30%kedvezmény. Érdemes ellátogatni mindenkinek aki teheti a legmodernebb technikával készült vizivilágba. Én személy szerint bérletet vettem mert itt úszok keményen minden hétvégén. Kicsit muszály edzésben tartanom magam. Zsani neked meg muszály eljönnöd velem :D Persze a barátaimmal szívesen elmegyek bármikor. A további fontos információkat illetve kedvezményeket keressétek az interneten. Én azért még mindig azt mondom, hogy nyáron Mogyoród Aquaréna a legtutibb. De csak azért mert nagyobb :D

És akkor ami a zenét illeti egy mostani trance kedvencemet raknám be amit szintén Zsaninak is küldök. Ez nem más mint a Phoria (Elevation Remix)-ben.