2019. május 26., vasárnap

A feltámadás! Csapó 1...

Sziasztok!
Történelmi pillanat lehet ez most ennek az oldalnak a történetében, ugyanis a sokak által látogatott és kedvelt oldalt, ami meghatározta a fiatalságom és napjaimat, most megpróbálom feltámasztani és hasonló minőségben üzemeltetni mint a korábbi 2007-2012 közötti időszakban.
Manapság már annyi minden közösségi felület van ahol tartalmak ömlenek az emberre és az egyre kevesebb idővel rendelkező életben jogosan merül fel a kérdés, hogy minek vesz magára az ember még egy sok időt igénylő feladatot is azzal, hogy egy blogot üzemeltessen?
Nagyon egyszerű a válasz, ugyanis ez a blog elég meghatározó volt számomra és tovább szeretném éltetni. Én ugyanis nem vagyok sem egy Facebook, sem egy Insta kompatibilis felhasználó, teljesen feleslegesnek tartom az ott megjelenő tartalmakat annak ellenére is, hogy céges felhasználásban üzemeltetek mindkettőt.
Próbálom majd színessé tenni a tartalmakat és megosztani információkat, jó dolgokat, médiát, programokat és a velem történő eseményeket is.
A visszatekintés lehet, hogy majd bizonyos emberek számára zavaróak lehetnek, nekik azt tanácsolom, hogy ne kapcsolják össze a jelennel és ne gondoljanak bele olyan dolgokat amik voltak de elmúltak vagy a múltban történtek. Ez az én történetem és az idővonalat senki kedvéért nem fogom törölni. Ugyanis ez a lényege az oldalnak, hogy visszatekintést mutat be, nosztalgiát és a világ, valamint rengeteg dolog, szokás változását. Számomra is érdekes volt visszanézni a dolgokat.

Sajnos rengeteg tartalom és média már nem érhető el az oldalon amit sajnálom, hogy a tároló szerverek törlése miatt innen is töröltek, de ettől még az emlék megmarad. A témát próbáltam frissíteni, egyenlőre több-kevesebb sikerrel, de az idő folyamán a mai trendeknek és a rám jellemző világnak meg fog felelni. Ígérem!

És így az utolsó bejegyzéstől számítva több mint 6év távlatából üdvözöllek titeket a fedélzeten újra!!

Balázs

Nincsenek megjegyzések: