2013. február 18., hétfő

Újra itt... :) Folytatás egy hideg évszak végét taposva...

Sziasztok!

Újra itt és remélem most már tényleg lesz időm újra visszahódítani az oldal látogatóit és a rendszeres nézőit. Remélem sikerül új tartalmakat ideraknom még a facebook őrület és népszerűséggel szemben is.
Na de kezdjük pontosan az elején:
  • "Jaaaj már megint reggel van..."
  • "Neem akarok felkelni a meleg ágyikóból..."
  • "Még mindig esik a hó..."
  • "Mikor lesz már végre tavasz...?"
  • "Baromi fáradt vagyok..." 
  • "Drrr de hideg van..."
Pontosan ezek a szavak és kijelentések jellemzik a reggeleim, gondolataim, napjaim mostanság, mikor épp kinyitom a szemem vagy csörög az ébresztő vagy csak éppen kinézek az ablakon.
Szerencsére így február késő közepét taposva kicsit mindig közelebb kerülünk a naptári tavaszt jelentő március hónap kezdetéhez, ami minden emberben egy reményt próbál kelteni, hogy végre talán kicsit jobb idő lesz és kicsit kimozdulhat mindenki a befeléfordulásból illetve a homályos szobából.
Rettenetes ez a téli D-Vitamin hiány is:D Igaz sose bánom, hogy ilyenkor a hideg elöl a jó meleg szobába menekülhetek vagy éppen azzal lehetek akit nagyon szeretek.
És akkor most nézzük a száraz tényeket az időjárással kapcsolatosan. Nem sok jót ígér az időkép a naptári tavasz beköszöntével, sőt igazi ingadozásokat mutat amitől tuti megőrül sok ember szervezete beleértve az enyémet is. Na de majd csak lesz valahogy.
Idén is a jő idő és a szezon beköszöntével számos hely vagy új hely nyitja meg kapuit idehaza a Balatonnál, illetve hazai fürdőhelyeinknél illetve számos vidéki nagyváros, kisváros helyszínein, valamint a fővárosban is.
Én legfőképpen azt sajnálom, hogy nem lehetek ott a javában elindult ASOT600-on ami világ számos helyszínein felbukkan és legnagyobb trance és elektronikus zenei fesztiválja. A tavalyi siker után a finálénak ismét a holland kisváros Den Bosch ad otthont.
További infók később fokozatosan fent lesznek...

Egy kicsit a dolgos hétköznapjaimról is mesélnék amik szinte majdnem mindennap ugyanolyanok. Mikor költözhetünk már, ez az egyik leggyakrabban előforduló kérdés a mostani időszakban január óta, ugyanis egy 3szor akkora helyre fogunk költözni teljesen új külsővel és szolgáltatással.
Remélhetőleg hamarosan vagy most már ezen a héten történik valami és elkezdhetjük a munkálatokat.
Addigis legyetek jók és hallgassatok minél több zenét.

Nincsenek megjegyzések: