2011. július 7., csütörtök

Közeledik a Hétvége...

Azthiszem a héten meghozták az uborkát hozzánk ugyanis egy lélek sincs. Ki jönne be mondjuk amikor kint hőségriadót fújtak. Én viszont bent hűsölök és természetesen a progressive szól ahogy kell. A pure.fm most a nyári hónapok elkezdtével a legjobb progressive lounge,progressive trance, vocal és house stílusokat vonultatja fel a legnevesebb előadóktól. Ha képben szeretnél te is lenni a nyári trendekkel és esetleg bele is hallgatnál akkor látogass el a pure.fm weboldalra.

Ha idén nyáron esetleg külfődre vagy másik kontinensre látogatnál bulizni egy Armada partyra akkor www.aldaevents.nl és rendezvénynaptár.

Ha csak itthon mulatnál akkor a több fővárosi szórakozóhely mellett, vidéken is várnak az ország több száz szórakozóhelyén, open air teraszokon illetve a fesztiválokon is. Ma megnyitotta kapuit a Balaton Sound illetve a Volt fesztivál is itt van. Az idei hétvégére különleges megapartyk a Club MacAllan-ben illetve a Tiszaparton is. De ismét vár a Bed Beach is szerdától:)

Én már csak munkával töltöm a hetet,hétvégét de jövőhéten végre szabadság és a drágámmal lehetek itt pesten a legjobb helyeken. Már alig várom:)

Nincsenek megjegyzések: