2008. december 11., csütörtök

Alexáról...

Na belekezdtem a cikkembe amit tulajdonképpen akkor határoztam el, hogy megírom mikor arról volt szó, hogy mennyire nem sikerült megismernem őt.

Felhívnám az olvasók figyelmét, hogy ez a cikk néhól feltevéseken alapul amely valóságos elemeket tartalmazhat de eltérhet a 100% valóságtól. Mivel tényleg nem sikerült 100%-ban megismernem Alexát, ezért most az én meglátásomból íródik ez a cikk.




Először is talán ez a szám tetszeni fog Neki is azért tettem ezt ide be. :)

Ismerjétek meg Alexát, másnéven Chloe-t. Alapjában egy vidám, mosolygós, nagyszívű és kicsit csajosan naiv, álmodozó csajsziról van szó. Vágyakozó és saját világot alakít ki magának. Olyan karakterisztikával van megáldva amivel az ismeretségi körömben senki más. Bájos mint valami animehős. :) Szeret olvasni, barátnőkkel lógni, Danielsbe járni, shoppingolni, zenét hallgatni, neten lógni mint akármelyik átlagos csajszi. :) Nem mindennapi külsővel álldották meg az égiek ami persze fáradtságos munkába került, hogy tökéletesítse. De sajnos a jónak rossz oldala is van. Mivel ez nem publikus annyira ezért csak érintjük ezt. Alexa már elég fiatalkorában megtapasztalhatta, hogy milyen egyedül és milyen az amikor nincs mellette senki. Ehhez képest rengeteget változott külsőleg és belsőleg is amennyire képes volt önerőből. -nem semmi eredmény- Lassan eljött a kamaszkor. Meg kellett küzdeni a szülői szigorral is amikor az ember úgy érzi, hogy na most mindent ki kell próbálni de mégse engednek meg semmit. Mégis mitől különleges annyira ez a lány?? Hát mert hatalmas szive van, rettentően tud szeretni. Ezt szerencsére volt alkalmam tapasztalni. Ez olyan önzetlen volt. De nem is csodálom, hogy ragaszkodott hozzám a rosszak után én is szeretetre vágytam volna. Szerelembe esett... (az üzenet még mindig megvan: "I Love My DJ" By: Alexa) Az első nagy... Minden csodálatosan índúlt el a számára, a szívére hallgatott ami azt súgta, hogy most itt az igazi. Erről rengeteg írás is megmaradt a blogarchivumban. Aztán ahogy teltek múltak a napok a rózsa sajnos elhervadt és csalódás lett a vége. Elkezdődött a zuhanás a lejtőn lefelé. Összetört a pici szíve. Csalódások követték a késöbbi időkben is. Megváltoztatták a szeretni képes lányt :( Ez eléggé nagy baj mert sötét árnyékot vet a jövőre nézve. Talán nem lesz képes szeretni és megbízni abban aki majd esetleg újra az igazi lesz.


Ne tegyétek tönkre ezt a nagy szívet!!! Rengeteg jót tartogathat még azok számára akik ezt megkaphatják. Ha viszont csak kihasználjátok akkor azzal egy nagyszerű lány lelkét teszitek tönkre aki csak egy kis szeretetre meg ölelésre és törődésre vágyik! Nehéz lehet egyedül... Küzdeni az élet nehézségei ellen. Folyamatos megpróbáltatások, dicsőségek de kudarcok is... Kevés igazi barát de mégtöbb ismerős... Akik csak úgy vannak... Varázsoljatok újra olyan elbűvölő mosolyt az arcára :) Olyant amilyent csak Ő tud mutatni :)

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra. Igaz, hogy én nem újságírónak készültem de remélem azért jó kis bejegyzést sikerült írnom. :) Az esetleges hibákért elnézést kérek, nagyon betegen, 40fokos lázzal írtam ezt a bejegyzést ágyban fekve. Ne felejtsétek: FREEDOM / FREE YOUR HEART Ahogy a szám is mondja...

Végezetül egy kicsit vidámabb számmal zárom le a cikket. Megpróbáltam olyan számot választani ami tetszhet Chloenak is :)


Nincsenek megjegyzések: